In perioada 1-6 Mai 2024 magazinul este inchis. Toate comenzile primite in acest interval vor fi procesate si expediate incepand cu 7 Mai 2024. Multumim pentru intelegere!

PAX Vaporizator Pax 3, Kit Complet

1.349,00 RON 1.149,00 RON
Economisesti: 200,00 RON
PAX 3 e cea mai nouă versiune a vaporizatorului legendar PAX. La fel ca modelele precedente, acesta are un design modern, produce vapori foarte calitativi și nu este deloc ostentativ. Stilul minimalist, eficiența sporită și funcțiile tehnice inedite și surprinzătoare (cum este detectorul pentru buze de pe muștiuc), cu care ne-am obișnuit de la PAX 2, sunt acum îmbogățite de o suită de soluții noi de excepție – încălzire și mai rapidă, notificări prin vibrație, o opțiune pentru vaporizarea concentratelor și control pe deplin asupra parametrilor de inhalare cu ajutorul aplicației mobile ce se sincronizează cu vaporizatorul.
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: VAP-PAX-3-G Ai nevoie de ajutor? 0747943540
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

PAX 3 e cea mai nouă versiune a vaporizatorului legendar PAX. La fel ca modelele precedente, acesta are un design modern, produce vapori foarte calitativi și nu este deloc ostentativ. Stilul minimalist, eficiența sporită și funcțiile tehnice inedite și surprinzătoare (cum este detectorul pentru buze de pe muștiuc), cu care ne-am obișnuit de la PAX 2, sunt acum îmbogățite de o suită de soluții noi de excepție – încălzire și mai rapidă, notificări prin vibrație, o opțiune pentru vaporizarea concentratelor și control pe deplin asupra parametrilor de inhalare cu ajutorul aplicației mobile ce se sincronizează cu vaporizatorul.
 

PAX 3 e o necesitate pentru toți împătimiții de vaporizare. Te va surprinde nu numai prin aromele minunate și calitatea vaporilor,
prin dimensiunea compactă și tehnologia și mai avansată, ci și prin bateria deosebit de durabilă și garanția de 10 ani!


Îmbunătățirile aduse de PAX 3 sunt destul de vizibile, chiar dacă acesta nu arată cu mult mai diferit față de versiunile precedente. Ceea ce îl distinge la exterior este un nou lustru al carcasei – PAX 3 este șlefuit complet, lucru ce îi oferă un aspect mai elegant.


Pe interior, schimbările sunt, firește, mai mari. PAX 3 se încălzește mult mai rapid – în doar 16 secunde! Odată ce atinge temperatura dorită, te va înștiința printr-o vibrație, fiind o funcție foarte utilă. Poți să pornești vaporizatorul, să-l pui în buzunar și să-l scoți atunci când e gata de folosire.


PAX 3 se poate sincroniza cu aplicația mobilă care îți permite să reglezi temperatura cu o precizie de 1 grad. De asemenea, aplicația îți oferă câteva opțiuni pentru stilul de inhalare preferat la fiecare sesiune, care poate fi mai scurtă și mai intensă sau mai lentă și mai discretă.


Vaporizatorul PAX 3 este un vaporizator de sesiune prin conducție, ceea ce înseamnă că vaporizează ierburile prin încălzirea într-o cameră de metal. Este de preferat să folosești toată capacitatea camerei într-o singură sesiune. Se presupune că majoritatea vaporizatoarelor care funcționează astfel sunt mai ineficiente, din cauză că ierburile sunt încălzite constant, chiar și atunci când nu inhalezi.


Totuși, PAX 3 vine cu câteva soluții pentru a atenua această problemă și a îmbunătăți calitatea inhalării. Printre aceste soluții deja introduse odată cu PAX 2 se numără, de pildă, un muștiuc cu detector de buze. Când buzele tale nu mai ating muștiucul, camera începe să se răcească lent, ceea ce menține prospețimea ierburilor.


Când îți atingi din nou buzele de muștiuc, temperatura crește automat. O altă soluție automată pentru problema încălzirii inutile o reprezintă controlul inteligent printr-un giroscop ce detectează când vaporizatorul nu este folosit (ex., când este așezat pe masă) și reduce temperatura automat.


Odată ce ridici vaporizatorul, temperatura va crește treptat la nivelul optim pentru vaporizare. În plus, vaporizatorul PAX 3 se încălzește mult mai rapid, rezultând într-un timp de încălzire a ierburilor mai scurt și o eficiență crescută. PAX 3 are doar un buton ascuns mai jos de muștiuc. Dacă vrei să îl activezi, trebuie să apeși pe centrul muștiucului.


Camera de încălzire este destul de mare. La modelele precedente, acesta era atât un avantaj (o doză dura mai mult timp, ex., în sesiunile mai lungi) cât și un dezavantaj (camera trebuia să fie umplută complet). PAX 3 te ajută să uiți de această problemă, deoarece setul vine cu un capac special care îți permite să umpli camera doar pe jumătate.


Capacul îți permite să umpli camera cu cantitatea de ierburi necesară unei sesiuni, fără a fi nevoie de alte accesorii. Se poate simți o rezistență în timpul inhalării, dar nu este deranjantă. Cu PAX 3 poți trage mai scurt sau îndelung, dacă dorești să creezi nori denși de vapori. Inserția pentru camera modelului PAX 3 îți permite să vaporizezi și concentrate, o funcție ce le-a lipsit utilizatorilor de PAX 2.


Vaporizatorul PAX 3 comunică cu utilizatorul prin 4 diode LED, aranjate în forma caracteristică a simbolului X – logo-ul mărcii PAX. Diodele au culori diferite și luminează în formațiuni variate. Acestea îl înștiințează pe utilizator în legătură cu cei mai importanți parametri, cum sunt setările de temperatură (4 opțiuni) și procentul bateriei. Ele arată notificări și atunci când vaporizatorul încălzește sau este gata de folosire. Informațiile oferite de aplicația mobilă sunt mult mai detaliate.


Bateria a fost îmbunătățită de asemenea, chiar dacă modelul PAX 2 avea deja o baterie calitativă. Capacitatea a fost sporită cu 17%, ceea ce înseamnă că, odată încărcată complet, bateria va oferi aprox. 110 minute de folosire continuă. Adică aproape 2 ore!


Acesta e un rezultat remarcabil, mai ales pentru un aparat de această dimensiune. Încărcarea este și ea mult mai rapidă – durează numai o oră și jumătate. PAX 3 vine cu un acumulator prin inducție foarte comod. Nu ai nevoie de niciun cablu, ci numai să așezi vaporizatorul pe acumulator.


Unul din cele mai mari avantaje ale modelului PAX 3 este garanția de 10 ani de la producător. Aceasta este cea mai lungă garanție oferită pentru un vaporizator portabil electronic, ca dovadă supremă că, dacă investești în acest aparat, te vei bucura de el un timp îndelungat.


Dacă prețuiești minimalismul și utilizarea facilă, dar vrei să te bucuri și de cele mai de seamă inovații tehnologice și te aștepți la o experiență înalt calitativă, probabil că nu există un vaporizator mai bun decât PAX 3 pentru tine. Recomandăm cu căldură!


Avantaje ale vaporizatorului PAX 3:

– tehnologia inteligentă garantează o inhalare cu mult mai eficientă;

– vapori de înaltă calitate;

– reglaj complet al temperaturii prin aplicația mobilă;

– opțiunea de vaporizare a concentratelor;

– baterie deosebit de eficientă;

– dimensiuni foarte compacte;

– design elegant;

– garanție de 10 ani
 

Setul complet
  • 1 x Vaporizator PAX 3
  • 1 x Încărcător USB
  • 1 x Muștiuc plat
  • 1 x Muștiuc înălțat
  • Set de întreținere
  • Capac half-pack pentru „cuptor”
  • Capac standard pentru „cuptor”
  • 1 x Inserție pentru concentrate
  • 3 x Site
  • Unealtă multifuncțională
  • Garanție 10 ani
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 11:00 - 17:00

0747943540 salut@zonaverde.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!