Făina proteică de cânepă 300 g se bucură de un conținut ridicat de 33% proteină completă, 35% fibre vegetale și minerale și nu are gluten prin natura ingredientelor.
Durata de livrare: 1
Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials este realizată folosind metode tradiţionale într-un sistem modern de producţie: presare la rece a seminţelor de cânepă, măcinare cu pietre de moară şi cernere. Combinaţia echilibrată dintre fibre şi proteine face Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials un ingredient potrivit în dietele vegane, vegetariene, în cele fără gluten, fără lactoză sau fără zahăr. Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials este un produs Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. Produsul este împachetat în ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalării produselor alimentare), care permit resigilarea prin închiderea tip „fermoar”.
BENEFICII
Ingrediente: 100% făină din seminţe întregi de cânepă, presate la rece și măcinate în moară cu pietre.
Depozitare: Într-un spațiu întunecos, uscat, fără miros, maxim 25°C. A se depozita în frigider după deschiderea ambalajului.
Termen de valabilitate: 24 luni în pachetul original, sigilat, atmosferă etanș și ambalaj rezistent la lumină.
MOD DE CONSUM
Bogăţia de proteine, fibre şi minerale din Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials creşte valoarea nutritivă a oricărui preparat în care aceasta este adăugată.
Făina Proteică de Cânepă 300 g Hemp Essentials poate fi folosită creativ în reţetele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiţi săraţi şi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.).
Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiţionale, de grâu sau de secară. Combinaţia se poate face şi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obţinând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranţă la gluten.
Păstrează Făina Proteică de Cânepă 300 g în loc uscat, ferit de razele soarelui iar după desigilare la frigider. Ambalajul este prevăzut cu un sigiliu încorporat, tip „fermoar”.
VALORI NUTRIȚIONALE
Nutrienti | 100gr | %CR¹ / 100gr |
Valoare energetică | 1283 Kj | 15.30% |
Valoare energetică | 306Kcal | 15.30% |
Grăsimi | 9g | 13.10% |
din care | ||
-acizi grași saturați | 1.2g | 6.00% |
-acizi grași imononesaturați | 2g | |
-acizi grași polinesaturați | 6g | |
Glucide | 5.4g | 2.10% |
din care | ||
– zaharuri | 3.5g | 3.90% |
Fibre | 36g | |
Proteine | 33g | 66.00% |
Sare² | 0.23g | |
Vitamine și minerale | % din VNR¹ | |
Potasiu | 1031mg | 52% |
Fosfor | 1157mg | 165% |
Magneziu | 543mg | 145% |
Fier | 11mg | 76% |
Zinc | 9.5mg | 95% |
Cupru | 1.5mg | 150% |
Mangan | 11.0mg | 550% |
Aceste valori pot varia datorită caracterului natural al materiei prime.
¹ CR- Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kj/2000kcal); VNR – valori nutriționale de referință.
² Conținutul de sare este datorat exclusiv prezenței în mod natural a sodiului.