Vrei sa oferi un cadou original? Opteaza pentru seminte de cannabis suvenir!

Vrei sa oferi un cadou original? Opteaza pentru seminte de cannabis suvenir!

Disclaimer! 

 

Magazinul www.zonaverde.ro se adreseaza strict colectionarilor de seminte de cannabis in vederea colectionarii si conservarii unei genetici cat mai variate, si sunt ambalate in conformitate. Precizam ca semintele de cannabis sunt 100% legale deoarece nu contin THC, si NU sunt destinate cultivarii. 

 

Magazinul online zonaverde.ro va refuza sa vanda seminte de cannabis oricui avem motive sa credem ca le va folosi in scopuri ilegale, decat cele pentru care sunt destinate si anume ca seminte de colectie.

 

Alegerea unui cadou inedit poate fi destul de dificila, mai ales daca este vorba despre un prieten apropiat care stii ca nu isi doreste nimic special pentru ziua lui sau pentru o alta ocazie ce merita sarbatorita. Daca in urma cu zece sau chiar douazeci de ani, oamenii incercau sa impresioneze prin daruirea unor cadouri scumpe, care de cele mai multe ori nu erau apreciate, astazi se pune mare accent pe oferirea cadourilor simbolice si a celor iesite din comun. Un astfel de cadou poate fi reprezentat si de seminte cannabis suvenir. Acestea sunt destinate exclusiv colectionarii sau conservarii genetice. 

 

Ce tipuri de seminte de cannabis exista? 

 

Daca ti-am atras atentia si iti doresti sa afli mai multe despre semintele de cannabis si ce tipuri poti darui cuiva apropiat care colectioneaza sau care este pasionat de acest subiect, te invitam sa citesti in continuare. 

 

Semintele de cannabis sunt de trei tipuri: regular, feminizate si autoflowering.

 

Cum poti darui seminte de cannabis? 

 

Probabil te intrebi daca este legal sa cumperi seminte de cannabis si daca este legal sa le daruiesti. Te intelegem daca ai dubii, mai ales ca inca nu sunt popularizate informatiile despre acest subiect in Romania. Conform legislatiei in vigoare, semintele de cannabis pot fi comercializate legal in tara, in scopul de a fi colectionate sau oferite drept suvenir. Acest lucru inseamna ca nu se pot planta. Pe scurt, raspunsul este da, numai daca acele seminte vor fi suveniruri sau vor fi colectionate in vederea conservarii genetice. 

 

In cazul in care te-ai hotarat si vrei sa oferi un astfel de cadou, trebuie sa stii ca exista numeroase variante dintre care poti alege. De asemenea, trebuie sa stii ca poti opta pentru diferite pachete care contin de la o samanta pana la 25 de seminte, in functie de preferintele tale. Toate semintele sunt sigilate si ambalate de catre producator, astfel incat ai garantia ca sunt autentice. In magazinul online Zona Verde, vei regasi seminte de la urmatorii producatori: Anaconda Seeds, Bulk Seed Bank, CBD Crew, DINAFEM, Green House Seeds, Holy Seeds Bank, Mandala Seeds, Serious Seeds si multe altele...

 

Speram ca ti-am atras atentia cu aceasta idee inedita de cadou si nu uita ca daca ai nevoie de informatii suplimentare, ne poti contacta oricand si iti vom oferi toate detaliile pe care le doresti referitoare la aceste seminte sau la orice alte produse de pe site! 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/s2MsMl4KX5c

Postarea urmatoare

Suport clienti Luni - Vineri: 11:00 - 17:00

0747943540 salut@zonaverde.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!