Diferitele tipuri de hartii pentru rulat (foite)

Diferitele tipuri de hartii pentru rulat (foite)
O hartie pentru rulat buna, realizata din materiale naturale, imbunatateste calitatea experientei de fumat. Sunt disponibile mai multe tipuri de foite pentru a raspunde nevoilor fumatorilor. Alegerea dintre lemn, orez, canepa sau alte fibre depinde de gust, viteza de ardere, abilitatile de rulare si alti factori.

Foite tutun RAW classic BlackFoitele de calitate pot imbunatati calitatea tigarilor si experienta generala de fumat. Cu toate acestea, nicio hartie fina nu poate substitui abilitatea de rulat, iar invatarea modului de realizare a unor tigari impecabile poate dura ani de zile. In ciuda exploziei recente in popularitate a vaporizatorului, varianta tigarilor este in continuare cel mai comun mod de a beneficia de substantele active din tutun si plantele medicinale impreuna cu toate aromele pe care ni le ofera.
Foitele de rulat traditionale sunt fabricate din pasta de lemn, care are avantaje si dezavantaje atunci cand vine vorba de fumat. In ultimii 20 de ani, au intrat pe piata din ce in ce mai multe hartii pentru rulat, cu accent pe sanatate, din orez, canepa si chiar hartii transparente din celuloza produse pentru a satisface cerintele unui public mai constient. Fiecare tip de hartie are propriile sale caracteristici unice care fac apel la diferite tipuri de fumatori. De exemplu, gustul, grosimea si viteza de ardere a hartiei sunt diverse caracteristici care revin in mare masura gustului personal. Pentru a te ajuta sa iei o decizie in cunostinta de cauza atunci cand cumperi urmatorul pachet de hartii, iata o lista cu cele mai comune materiale si caracteristicile acestora.
 
Foite tutun Greengo organicAlb sau maro?
Rolele de hartie pot avea o porozitate diferita pentru a controla ventilatia si rata de ardere. In afara de aceasta, hartia poate contine substante suplimentare care incetinesc arderea, stabilizeaza hartia insasi, fumul si cenusa. Hartia alba are, de obicei, un aspect chimic din cauza prezentei clorului sau a carbonatului de calciu, care ajuta la incetinirea arderii. Foitele aromate si colorate contin, de asemenea, substante chimice sau chiar substante naturale care nu au niciun motiv real pentru a fi inhalate. In zilele noastre, multe hartii de la marci respectabile sunt realizate fara tratamente chimice sau materiale care imbunatatesc arderea, reducand posibilele vatamari si retrogustul fumului.


 


Hartie clasica de pulpa din lemn
Foite tutun rola Raw Classic 3mHartia din pasta de lemn este cea mai populara hartie de mai bine de un secol. Foitele pot fi chiar amestecate cu alte fibre, iar textura lor le face usor de manevrat. In medie, aceste foite sunt mai groase decat tipurile mai noi, chiar daca sunt de fapt disponibile in cateva grosimi diferite - albite sau nealbite. Hartia alba din pasta de lemn este albita, in timp ce cele maro nu. Pulpa de lemn este solida, iar textura la indemana a acestor hartii le face convenabile pentru incepatori, deoarece isi pastreaza bine forma, chiar si in prezenta unei umiditati reduse sau a mainilor tremurate si transpirate. Hartia din pasta de lemn are o rata medie de ardere.
 
Hartie de orez
Foite Tutun Vibes OrezCele mai bune hartii de orez sunt fabricate din ingrediente naturale, ceea ce inseamna ca este doar orez prelucrat si presat. Aceste hartii sunt de obicei mai subtiri decat altele. Acesta este un lucru bun pentru plamani, dar poate necesita un pic mai mult efort atunci cand rulezi. Este posibil ca aceasta hartie neteda sa nu se prinda bine intre degete si este destul de vulnerabila la anumite conditii, in special la aerul umed. Hartiile din orez sunt imposibil de utilizat atunci cand ploua. Ele sunt subtiri, dar ard incet. Cantitatea mica de material folosit pentru o singura foaie o face o alegere buna pentru sanatatea ta si pentru a te bucura de fumat fara aproape nici un gust rezidual extern. Un rezultat similar poate fi atins cu inul, care este uneori folosit in amestecurile de hartie pentru rulat. Exista intr-adevar hartii fabricate din 100% in care pot fi considerate o alternativa placuta la hartia de orez.
 
Hartiile din canepa
Foite tutun RAW Organic King SizeCanepa industriala a revenit cu mandrie in ultimii 20 de ani, iar hartia de canepa a fost imediat apreciata de comunitate. In primul rand, aceste hartii ajuta la salvarea copacilor, deoarece sunt fabricate din fibra de canepa. Culoarea lor este in principal maro deschis, deoarece procesul de albire nu este de obicei apreciat de utilizatorii de hartii pentru rulat. Hartiile de canepa sunt mai groase si mai aspre decat cele din orez, oferind o buna aderenta la rulare. Cu toate acestea, au o tendinta similara de a absorbi (si, in cele din urma, de a elibera) umiditatea. Au o rata medie de ardere si se sting mai rar decat hartia de orez. Tigarile facute cu foite canepa RAW ar putea avea un gust rezidual delicat care nu va strica aroma plantei pe care o infasoara.
 
Alte hartii
Foite tutunPoti gasi foite de orice culoare si aroma, sau chiar transparente, fara aroma adaugata, care sunt facute din celuloza. Hartiile de noutate pot fi amuzante de incercat o data, daca pur si simplu nu poti rezista. Dupa aceea, este o idee buna sa inveti treptat cum sa rulezi cu cea mai subtire hartie neprelucrata disponibila, pentru a reduce cantitatea de substante periculoase pe care le inhalezi si pentru a evita stricarea gustului materialului din interior. Cele mai subtiri hartii cantaresc in jur de 10g / m² si toate marcile majore ofera dimensiuni diferite pentru aceste produse. Din nou, alegerea dintre o hartie mai larga sau mai lunga sau una fabricata din orez in loc de canepa depinde in mare masura de gustul individual si de comportamentul de fumat. Distreaza-te si experimenteaza!

 
Postarea urmatoare

Suport clienti Luni - Vineri: 11:00 - 17:00

0747943540 salut@zonaverde.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!